Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σαμαράς: Θα διώξουμε όλους τους λαθραίους μετανάστες από την Ελλάδα


Aναδημοσίευση από iefimerida
Εκτεταμένο πρόγραμμα επαναπροώθησης μεταναστών θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς σε κλειστή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Αθηνών που έγινε στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού περιέγραψε τη στρατηγική του κόμματος.Σύμφωνα με το BriefingNews.gr, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι τα θέματα Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας θα αποτελούν βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού του σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Ο κ. Σαμαράς, έκανε λόγο για αυξανόμενη εγκληματικότητα και υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου και μίλησε για την απομάκρυνση από την Ελλάδα ενός μεγάλου αριθμού μεταναστών σε συνδυασμό με την αλλαγή του νόμου για την Ιθαγένεια και την ενίσχυση της φρούρησης των συνόρων ώστε να περιοριστεί επιτέλους η είσοδος παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.
 Εκτεταμένη ήταν η αναφορά του κ. Σαμαρά στις προοπτικές που διανοίγονται στον αναπτυξιακό τομέα για την χώρα, μέσω της χάραξης και της σταδιακής ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ, ζήτημα που ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας της επόμενης κυβέρνησης καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση επενδύσεων.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: ..και έτσι δε θα πάνε χαμένα τα 2 φασιστοειδή που πήγαν με μεταγραφή στη Ν.Δ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: