Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ξενογιαννακοπούλου +ΣΥΡΙΖΑ =?


Τις τελευταίες μέρες κυριολεκτικά σέρνεται η είδηση στα blog , ότι η Μαριλίζα οδεύει προς ΣΥΡΙΖΑ. Δεν  ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα γιατί το νέο αναπαράγεται σε στυλ παραπολιτικού κουτσομπολιού, αν και το blog  του Χατζηνικολάου το αναπαρήγαγε μόλις πριν λίγο με ότι σημαίνει αυτό, όμως ενδεχόμενα να βρισκόμαστε  μπροστά σε πολύ  "σοβαρές"  εξελίξεις. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιβεβαιωθεί αυτή η εξέλιξη θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση κάποια "αριστερά" παπαγαλάκια που ακόμη και τώρα έχουν το θράσος να αναπαράγουν  διλήμματα του στυλ " Ας ψηφίσουμε τώρα ΣΥΡΙΖΑ να φύγουν αυτοί οι κλέφτες και αν δεν κάνει ότι λέει θα πάμε όλοι ΚΚΕ". Σε απλά ελληνικά θα πέσει και πρέπει να πέσει άγριο κράξιμο σε  όσους το τολμήσουν.
Σίγουρα θα κάνει τη δουλειά του ΚΚΕ ευκολότερη γιατί πλέον  θα έχουν αφαιρεθεί όλα τα τυπικά προσχήματα από κάποιους. Δε λέω ότι είναι εύκολα τα πράγματα ή θα δούμε τις δυνάμεις μας να αυξάνονται θεαματικά. Αλλά , διάολε, θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, να και το βιογραφικό της .

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Κατάγεται από την Κεφαλλονιά και τη Μεσσηνία. Είναι δικηγόρος. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
Από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2010 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2012 διετέλεσε Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου 2009. Στις εκλογές του 2009εξελέγη ένατη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β΄Αθήνας. Απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2012.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Έχει σπουδάσει νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Το 2004 εξελέγη Ευρωβουλευτής ενώ το 2007 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, στην Β΄Αθήνας.
Το 2009 διορίστηκε υπουργός υγείας και στον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου του 2010 τοποθετήθηκε αναπληρώτρια υπουργός εξωτερικών.

2 σχόλια:

TRASH είπε...

Δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις πως αυτοί που δεν εντυπωσιάστηκαν από τις μεταγραφές Μητρόπουλου, Σακοράφα, Ραυτόπουλου(!!!!!), Κατσέλη (!!) κλπ κλπ, αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα με την εκδήλωση για την ...3η Σπτέμβρη -με παρουσία της Γιαννακά παρακαλώ(!!!), και ένα σωρό άλλα εξώφθαλμα, θα διστάσουν να συνεχίσουν τον χαβά τους μετά από μία πιθανή μεταγραφή της Μαριλίζας. Θα είχε ένα νόημα εάν όντως δεν καταλάβαιναν. Αλλά μετά από όσα έχουν γίνει δημόσια και στο φως της ημέρας, όσοι επιμένουν για το "αριστερό" προφίλ του Τσιπρέικου δεν μπορεί παρά να είναι ενσυνείδητοι απατεώνες. Οπότε τσάμπα ελπίζεις. Θα συνεχίσουν με το θράσος των χιλίων πιθήκων που τους διακρίνει, το ίδιο ακριβώς βιολί...

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

H αλήθεια είναι πως δεν έχω να σου αντιτάξω πειστικά αντεπιχειρήματα!
Απλά πιστεύω πως το πολιτικό ξεβράκωμα του ΣΥΡΙΖΑ ,ίσως λέω, ίσως να κάνει κάποιες ελάχιστες συνειδήσεις κάποιων απλών ανθρώπων του μόχθου να ταρακουνηθούν.