Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Oι γνωστές αντιΚΚΕ μ...κίες

Το ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ συνεργάτης των Γερμανών
Αν προς στιγμή , λέμε τώρα, σας διέφυγε ότι πλησιάζει η εποχή του 19ου συνεδρίου του ΚΚΕ , οι Ζεράρ ντε Βιλιέ  της εφημερίδας  ΒΗΜΑ  μας το θυμίζουν με το δικό τους τρόπο. Το δεύτερο κύμα κατασκοπικού μυθιστορήματος είναι πλέον γεγονός. Για μια ακόμη φορά τα λαγωνικά της εφημερίδας ανακάλυψαν τις σκοτεινές διαδρομές της διαδοχής στο ΚΚΕ. άλλες συνομοσίες κλπ. Η συνομωσιολογία εφάμιλλη των γελοιοδέστερων μυθιστορημάτων τους είδους , στα καλύτερα της. Τα ονόματα δίνουν και παίρνουν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  υπερκατάσκοπου πρίγκηπα Μάλκο Λίνκε ο διάδοχος της Αλέκας θα είναι.... (αγοράστε το Βίπερ να το μάθετε).
Δεν ησυχάζουν. Αφού σπάσανε τα μούτρα τους περιμένοντας αλληλοσπαραγμό στο ΚΚΕ μετά τις εκλογές, βλέποντας τις εντυπωσιακές σε  όγκο και παλμό συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ άρχισαν πάλι το γνωστό παραμύθι, που όλοι μας το βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά μας τις παραμονές κάθε συνεδρίου. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πίστεψαν ότι θα γονατίσουμε , θα λυγίσουμε μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών. Έκπληκτοι , όσο και έντρομοι διαπίστωσαν  ότι συνέβει το ακριβώς αντίθετο. Άρχισαν λοιπόν τη δουλειά τους. Ε! και μεις θα κάνουμε τη δικιά μας.
Σας αφήνω να απολαύσετε τις γνωστές αντιΚΚΕ μ...κίες της εφημερίδας ΒΗΜΑ και όσων σπεύδουν να τις αναπαράγουν.
1    2    3

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απ' το 2008-9 το ΒΗΜΑ έχει αλλάξει κατά φαντασία πολλές φορές την ηγεσία τού ΚΚΕ, άρα τόσες φορές έχει αυτοεξευτελιστεί για το αυτό θέμα.

"Πού θα πάει; Κάποια χρονιά, κάποια στιγμή, κάποτε τέλος πάντων, θα δικαιωθώ.
Δεν μπορεί να είναι αιώνια η Αλέκα...;;;;",

σκέφτεται ο "εγκέφαλος" της εφημερίδας ΒΉΜΑ, αλλά καλού-κακού βάζει και κάμποσα ερωτηματικά δίπλα στην Αλέκα, μην και του βγει άφθαρτη σαν οργανισμός, όπως είναι άφθαρτη σαν μπολσεβίκα.

Ναι, η μόνη ελπίδα κάτι τέτοιων, μετά από τόσες χλαπάτσες που έχουν φάει, είναι ο θάνατος της Αλέκας για να δικαιωθούν οι δημοσιεύσεις τους ότι αλλάζει ΓΓ το ΚΚΕ.
Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, προσεύχονται για το θάνατό της, όπως προσεύχονται για το "θάνατο" του ΚΚΕ.
Με τις προσευχές θα μείνουν...
Οι γελοίοι...

Ας το πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως
όποιος κι αν ήταν χτες στη θέση τής Αλέκας, όποιος κι αν ήταν σήμερα στη θέση τής Αλέκας, όποιος κι αν είναι γενικά στο μέλλον στη θέση τής Αλέκας,
το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα παραμείνει επαναστατικό κόμμα!

Τσάμπα λοιπόν γελοιοποιούνται με τις κατά φαντασία αλλαγές στην ηγεσία τού ΚΚΕ.

Ή μήπως τελικά η αυτογελοιοποίησή τους είναι η ίδια η φύση τους;
Μάλλον...

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ