Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Όταν η πρεμούρα της συκοφαντίας και της προβοκάτσιας... φέρνει τρικυμία


Μέσα στην πρεμούρα τους να βρωμίσουν τον αγώνα των εργαζομένων, για να κλιμακώσουν την επίθεσή τους στο λαό, τα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ... σε πλήρη σύγχυση και εν μέσω αντιφάσεων, επιβεβαιώνουν έμπρακτα αυτό που από την πρώτη στιγμή σημείωσε το ΠΑΜΕ: Το ταξικό κίνημα έχει αντιμετωπίσει προβοκάτορες πολύ πιο ικανούς από δαύτους...
Όποιος παρακολούθησε τις δηλώσεις και τις τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και στελεχών της ΝΔ, το πρωί της Πέμπτης, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν την προβοκάτσια περί «εφόδου», «μπουκαρίσματος», «εισβολής», «βανδαλισμών», «βιαιοπραγιών» κλπ, των συνδικαλιστικών στελεχών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, καταλαβαίνει εύκολα, ότι είναι φτηνοί προβοκάτορες και κακοί ψεύτες.
Στην πρωινή εκπομπή του «ΜΕΓΚΑ» οι αντιφάσεις του Γραμματέα της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, με διαφορά λίγων λεπτών είναι χαρακτηριστικές.
«Για να μπούνε λοιπόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι 35 που εκπροσωπούσαν τους εργαζόμενους, να πάνε στον προθάλαμο του υπουργού, σημαίνει ότι η πολιτική ηγεσία είχε επιτρέψει την είσοδο, από την είσοδο του υπουργείου να ανέβουν επάνω» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γ. Κεφαλογιάννης.
«Μπήκανε, εισέβαλαν μέσα, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, υπήρξε βιαιοπραγία, υπήρξε βανδαλισμός και υπήρξε προσπάθεια προπηλακισμού του υπουργού», ισχυρίστηκε ο Σ. Κεδίκογλου ο οποίος είχε επαναλάβει τα περί «μπουκαρίσματος», «βιαιοπραγιών» κλπ., νωρίτερα και στον «ΑΝΤ1».
Το παραμύθι «μπάζει» από παντού λοιπόν... Όπως και αν ντύσουν το ψέμα δεν ξεγελάνε κανέναν. Οι αντιφάσεις δείχνουν σύγχυση και η σύγχυση προδίδει άγχος και απώλεια ψυχραιμίας.
Η ουσία είναι ότι ο λαός πρέπει να καταδικάσει αποφασιστικά την αντιλαϊκή πολιτική, την ωμή καταστολή, τα ψέματα και τις προβοκάτσιες της κυβέρνησης που τη συνοδεύουν
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: