Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στον «902.gr»


Περισσότερες από κάθε άλλη μέρα οι μοναδικές και συνολικές επισκέψεις την Τετάρτη και την Πέμπτη
Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο «902.gr» σημείωσε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την έναρξη της λειτουργίας του, το Νοέμβρη του 2012. 17.000 μοναδικοί επισκέπτες και 27.500 επισκέψεις συνολικά καταγράφηκαν την Τετάρτη, ενώ ακόμα περισσότεροι ήταν οι επισκέπτες του portal την Πέμπτη: Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, χτες βράδυ, είχαν καταγραφεί 20.000 μοναδικοί επισκέπτες και 30.800 επισκέψεις συνολικά.
Μέχρι και προχτές, η μέρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του «902.gr», με 13.500 μοναδικούς επισκέπτες και 19.700 επισκέψεις συνολικά. Αυτή η κατακόρυφη άνοδος, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς συνέπεσε με σημαντικά γεγονότα στο πεδίο της ταξικής πάλης: Την κινητοποίηση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, την ωμή και άγρια επέμβαση των ΜΑΤ, τις προσαγωγές και τις συλλήψεις, τα ψέματα και τις προβοκάτσιες της κυβέρνησης, τις μεγάλες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στη ΓΑΔΑ και στα δικαστήρια.
Την ώρα που εξελίσσονταν αυτά τα γεγονότα, χιλιάδες επισκέπτες, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, εμπιστεύτηκαν την ενημέρωσή τους στον «902.gr», κόντρα στα αστικά ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και της διαστρέβλωσης των εργατικών και των λαϊκών αγώνων.
Με συνεχή και άμεση ροή ενημέρωσης, με ρεπορτάζ, βίντεο, φωτογραφίες, ο «902.gr» ανέδειξε την εργατική κινητοποίηση και το περιεχόμενό της. Ξεσκέπασε την απροκάλυπτη επιχείρηση καταστολής, πρόβαλε την άμεση και μαχητική απάντηση των εργαζομένων και του λαού, την αλληλεγγύη που ξεχείλισε. Συνέβαλε στο ξεσκέπασμα της άθλιας προβοκάτσιας με τις στημένες φωτογραφίες του υπουργείου Εργασίας. Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, των ταξικών σωματείων, εθελοντικά, με πρωτοβουλία και ακούραστα, φρόντισαν να τροφοδοτούν με κάθε τρόπο το δικό τους μέσο, να γίνουν τα μάτια του παντού όπου εξελίσσονταν τα γεγονότα.
Η μεγάλη επισκεψιμότητα αυτών των 2 ημερών αποτελεί μια αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται όλο το διάστημα που βρίσκεται σε λειτουργία το portal του ΚΚΕ. Είναι μια επιβεβαίωση του ρόλου που μπορεί να παίξει ο «902.gr» στην άμεση ενημέρωση των εργαζομένων, του λαού, της νεολαίας όταν τα γεγονότα τρέχουν. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη μάχη για τη μεγαλύτερη διάδοσή του, για να γίνει εργαλείο ενημέρωσης και κινητοποίησης για ακόμα περισσότερο κόσμο.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: