Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το φαινόμενο της βάρβαρης εκμετάλλευσης ανθρώπων!!!



Με ένα δελτίο τύπου, που το λιγότερο που μπορεί να ισχυριστεί κανείς προσβάλλει τη  νοημοσύνη όλων , απάντησε ο ΣΕΒ στα γεγονότα της Μανωλάδας. 
Είναι ένα δελτίο τύπου πρόκληση στη  μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων που ζουν στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση. Είναι φτύσιμο κατάμουτρα σε όλους αυτούς , που είναι πολλοί, οι οποίοι δεν έχουν να αγοράσουν ούτε γάλα για τα παιδιά τους.
Δε νομίζετε πως  πρέπει να απαντήσουμε σε αυτή τη  πρόκληση. Υπάρχει καλύτερος τρόπος άραγε από την ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων, από την ενίσχυση του Π.Α.ΜΕ;

Ανακοίνωση  ΣΕΒ για το θλιβερό και απαράδεκτο περιστατικό στη Μανωλάδα, 18/4/2013
Με αφορμή το θλιβερό και απαράδεκτο περιστατικό στη Μανωλάδα, ο ΣΕΒ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το φαινόμενο της βάρβαρης εκμετάλλευσης ανθρώπων, που υπόκεινται σε ένα καθεστώς μαύρης εργασίας, το οποίο ισοδυναμεί με δουλεία.
Η πολιτεία, με σύμμαχο την κοινή γνώμη, οφείλει να κινηθεί αποφασιστικά –να τιμωρήσει και να πατάξει παρόμοια φαινόμενα.  Δεν υπάρχει μέλλον για την ελληνική οικονομία εάν επιτρέψει πρακτικές που τσαλακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εργασιακή ηθική.  Δεν υπάρχει  μέλλον για την Ελλάδα της Ευρώπης αν η κοινωνία μας φτάσει να ανέχεται παρόμοια φαινόμενα, που μας εκθέτουν και μας στιγματίζουν όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: