Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η «Αυγή» σε αντιΚΚΕ παροξυσμό..


Όλοι αυτοί που πολέμησαν με μίσος τον «902», τώρα υποκρίνονται ότι λυπούνται γιατί το ΚΚΕ δεν έχει πια την οικονομική δυνατότητα να το διατηρήσει άλλο και οδηγήθηκε αναγκαστικά στην πώληση των υποδομών του, προκειμένου να πληρωθούν τα συσσωρευμένα χρέη προς εργαζόμενους και ασφαλιστικά ταμεία. Την ίδια στιγμή, ορισμένοι προκαλούν. Χορεύουν και ασχημονούν. 

Και πάλι πρώτη σέρνει το χορό της διαστρέβλωσης και των συκοφαντικών κατηγοριών η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ. Χολή και λάσπη ξερνά και πάλι κατά του ΚΚΕ. Ορισμένοι συντάκτες της βρίσκονται κυριολεκτικά σε αντιΚΚΕ παροξυσμό, έχουν πάρει τέτοια φόρα που γράφουν ό,τι τους κατέβει. Ανάμεσά τους και  ο Γ. Κυρίτσης, ο οποίος τυγχάνει και πανελίστας της εκπομπής Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ. Ο εν λόγω κύριος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει το ΚΚΕ ότι, με την  αναγκαστική πώληση των υποδομών του «902» σε ιδιώτη, «νομιμοποιεί την πρακτική της Κυβέρνησης» (!), ότι «το ΚΚΕ αναδεικνύεται σε εμφανή συστημικό κρίκο» (!), ότι «παραδίδει όπλα στον αντίπαλο» και πέρασε στην απέναντι (στη μνημονιακή) πλευρά», ότι «το ΚΚΕ κάνει τα ίδια» με το συγκρότημα του  Αλαφούζου και τον ΔΟΛ του Ψυχάρη!
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν μπορείτε, συμμαζευτείτε και μην προκαλείτε.
Το πρόβλημά σας, η εμπάθεια που έχετε κατά του ΚΚΕ, είναι γιατί αυτό δεν κάνει αυτά για τα οποία εσείς το κατηγορείτε. Είναι γιατί αυτό βρίσκεται σταθερά στην απέναντι πλευρά από αυτήν που βρίσκεστε εσείς μαζί με το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα. Το ΚΚΕ, σε αντίθεση με εσάς, βρίσκεται κόντρα στην ΕΕ και στα μονοπώλια και παλεύει για την ανατροπή της πολιτικής και συνολικά της εξουσίας που τα υπηρετεί.
Το πρόβλημα –γι’ αυτό και το μένος– όλων των δυνάμεων του συστήματος είναι ότι το ΚΚΕ ούτε φοβάται ούτε εξαγοράζεται και δεν καταθέτει τα όπλα του, που είναι οι θέσεις του, η μόνη πρόταση διεξόδου προς όφελος του λαού που έχει επεξεργαστεί, η πρωτοπόρα δράση του για την ανάκαμψη του λαϊκού κινήματος, για τη λαϊκή συμμαχία.
Αν το ΚΚΕ ήταν «σαν τους άλλους», αν έκανε πολιτική συνδιαλλαγή με το κεφάλαιο και με τους διαφόρους οργανισμούς της ΕΕ, των ΗΠΑ, άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων, τότε τα οικονομικά του δεν θα εξαρτιόνταν από την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα μέλη του και ο λαός.       
Όπλο για το σύστημα που γεννά τα μνημόνια και τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα αποδεικνύεται ότι είναι οι θέσεις και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο ΠΑΣΟΚ των ψεύτικων ελπίδων για το λαό. Το πρόσφατο πανηγυρικό πρωτοσέλιδο του «Βήματος» για τις πιο «νέες» θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνέντευξη Δραγασάκη, δεν εξέπληξε πια κανέναν. Άλλωστε δεν πάει και πολύ καιρός από τις επίσημες συναντήσεις που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τους μεγαλοεκδότες - καναλάρχες. Αλήθεια μήπως ξέρουν οι συντάκτες της Αυγής τι συζήτησαν και που κατέληξαν; Το ερώτημα είναι ρητορικό, δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα κύριοι. Είναι ολοφάνερο!

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: