Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Βόλος: Νέα προκλητική προσαγωγή μελών της ΚΝΕ, η δεύτερη μέσα σε τρεις μέρες

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες και σε ώρες που διεξαγόταν μαθητική κινητοποίηση, αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προχώρησαν σε αναίτια και προκλητική προσαγωγή στελεχών της ΚΝΕ και μαθητών.

Μετά την προσαγωγή από αστυνομικούς της ασφάλειας, στελέχους της ΚΝΕ σε κεντρικό δρόμο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου (διαβάστε αναλυτικά εδώ την είδηση), έρχεται η νέα προκλητική επέμβαση αστυνομικών της ΟΠΚΕ εναντίον άλλου στελέχους της ΚΝΕ και σε μαθητές που ήταν μαζί του.

Η «επιχείρηση» έγινε σε κεντρικό δρόμο της Ν. Ιωνίας την ώρα που οι μαθητές πήγαιναν στην κινητοποίηση καταδίκης της Χρυσής Αυγής που είχε εξαγγείλει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Μάλιστα η κινητοποίηση ενός ακόμη περιπολικού και αρκετών αστυνομικών και κυρίως η «κατήχηση» προς τους μαθητές από συγκεκριμένους αστυνομικούς αποδεικνύουν περίτρανα ότι πρόκειται για στοχοποιημένη ενέργεια.

Αμέσως στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης μετέβησαν ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Απ. Νάνος και ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Γκατζής που εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ για το απαράδεκτο γεγονός.

Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ δηλώνει: «Η προσπάθεια τρομοκράτησης της νεολαίας θα πέσει στο κενό. Καλούμε την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την προκλητική ενέργεια της αστυνομίας. Να μην αφήσουν να περάσει το κλίμα εκφοβισμού που επιχειρείται. Να απαντήσουν άμεσα σε οποιαδήποτε απόπειρα να ποινικοποιηθεί η πάλη του λαϊκού κινήματος».
902.gr

1 σχόλιο:

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...

Αυτήν την ανάρτηση την έκανα χτες βράδυ
"ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ «ΠΑΙΡΝΕΙ» Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ"

Στην στήλη σας "ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ" όμως, ακόμη υπάρχει η προηγούμενη ανάρτησή μου... Η εξής:

Revolt !!!
"ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΜΕ !!! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!"

Μόλις το αντιλήφτηκα, κατάλαβα και γιατί είναι λίγοι οι επισκέπτες τής νέας ανάρτησής μας...
Απλά, οι άνθρωποι δεν βλέπουν πουθενά ότι υπάρχει νέα ανάρτηση...
Τυχαίο;;;

Σίγουρα πάντως, δεν ευθύνεστε εσείς.
Και σίγουρα δεν συμβαίνει μόνο σ' εμάς.
Πολλάκις, πολλά "κόκκινα" μπλογκς, συνεχίζουν να παρουσιάζονται σαν να μην έχουν κάνει νέα ανάρτηση...
Το ανακαλύπτεις μόνον σαν τα επισκεφτείς...
Τόσο "αθώο" είναι ο ίντερνετ και αυτοί που το ελέγχουν...
Οι κύριοι ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...
Δια των "εκπροσώπων" τους και των "υπαλλήλων" τους βεβαίως-βεβαίως, σ' όλον τον καπιταλιστικό κόσμο...