Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο κόσμος τόχει τούμπανο και ο ΣΥΡΙΖΑ κρυφό καμάρι

 Ότι διαβάζετε είναι απόσπασμα απο τη συνέντευξη του Δημ.Στρατούλη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία . Λέει διάφορα , αδιάφορα, σε στυλ ΣΥΡΙΖΑίκο σε αυτή τη συνέντευξη. Μπορείτε να τη διαβάσετε εξάλλου. Όμως το καλύτερο είναι το απόσπασμα που διαβάζετε παραάτω. Εδώ ταιριάζει η παροιμία, " ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι".   
Μια  και το ανέφερε όμως , ο Ραυτόπουλος στις αντιμνημονικαές δυνάμεις συγκαταλέγεται;  
Με αφορμή την υπόθεση του συνδικαλιστή στο χώρο της Υγείας, είστε βέβαιοι ότι δεν έχουν προσέλθει στο κόμμα σας συνδικαλιστές, που έχουν συνδεθεί με το παρασιτικό σύστημα εξουσίας τα προηγούμενα χρόνια;
- Αυτός ο συνδικαλιστής δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ και εκλέχτηκε πρόεδρος στο σωματείο από ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ. Προτεραιότητά μας είναι να ριζοσπαστικοποιηθούν μέσα από αγώνες και να προσέλθουν στο κόμμα μας απλοί εργαζόμενοι, που τόσα χρόνια ήταν εγκλωβισμένοι είτε στο νεοφιλελεύθερο πρώην πολιτικό δικομματισμό (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) είτε στο συμβιβασμένο συνδικαλιστικό διπολισμό (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Δεν συνεργαζόμαστε με συνδικαλιστές που έχουν συνδεθεί με στήριξη ή εφαρμογή μνημονιακών ή νεοφιλελεύθερων πολιτικών, αλλά με όσους διαφοροποιήθηκαν από αυτές και αγωνίστηκαν εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: