Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Φτου σας, "αντιφασίστες"

Σ'  αυτόν έδωσαν προεκλογικές διευκολύνσεις


 Πήρε υπό την προστασία του τον Κασιδιάρη, το λεγόμενο "δημοκρατικό τόξο" ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο "αντιφασισμός" είναι μια πολύ ωραία λέξη που μπορεί να  φέρει και μερικά ψηφαλάκια. ¨Ολα υποταγμένα στους νόμους και τους κανόνες του τηλεοπτικού σόου. Εκεί λένε λόγια, υψώνουν τον τόνο της φωνής, διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους. Και καλά τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Αποκάλυφθηκε , όχι πως δεν την ξέραμε, η διασύνδεση κυβέρνησης -φασιστών. Η "αριστερά" τέτοια πρεμούρα για τα δικαιώματα του νεοΝΑΖΙ υποψηφίου δημάρχου; Γιατί άραγε; Φοβούνται μήπως ο λαός τιμωρήσει τους φασίστες και τους στείλει εκεί που τους αξίζει, πίσω στα λαγούμια τους παρέα με τους τυφλοπόντικες;
Μάλλον στην περίπτωση τους ισχύουν  οι στίχοι του Καβάφη
"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
  Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."

Διαβάστε όμως τις δηλώσεις του   Νίκου Σοφιανού, υποψήφιου δήμαρχου Αθήνας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, για να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε.
«Τα μεγάλα λόγια ενάντια στη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοθηρικές καταγγελίες για την εγκληματική της δράση πήγαν περίπατο στη σημερινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση στο Δήμο της Αθήνας. ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ, να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή σε μια οργάνωση που, με απόφαση της Βουλής, της έχει κοπεί η κρατική χρηματοδότηση, που στην πλειοψηφία των βουλευτών της έχει αρθεί η ασυλία και οι υποψήφιοί της είναι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική ναζιστική οργάνωση.
Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπής στην ασυνέπεια του κόμματός του, από τη μία καταγγέλλει την "ατζέντα Κασιδιάρη" και απ' την άλλη προωθεί στην ουσία τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση, ενώ ο δήμαρχος της συγκυβέρνησης από διώκτης της Χρυσής Αυγής, όπως διαφημίζεται, της παρέχει κάθε διευκόλυνση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: