Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

H απάντησή μας

Για όλα όσα μας καταλογίζει η «Νέα» Σπορά έχουμε να πούμε τα εξής:
Η  Ταξική Αντεπίθεση , από που τότε έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο, ήταν απολύτως σαφής , με όσα  μέχρι τώρα  έχει η ίδια γράψει ή ανεβάσει στο διαδίκτυο. Είμαστε δίπλα στο  ΚΚΕ , το κόμμα μας, το κόμμα της εργατικής τάξης.
 Δεν είμαστε το ΚΚΕ, ούτε το εκφράζουμε επίσημα.
Το κόμμα έχει δικά του  μέσα για να  προπαγανδίζει την πολιτική του.
Σαν κομμουνιστές που είμαστε πορευόμαστε στους καθημερινούς αγώνες  με το κεφάλι  ψηλά και το μέτωπο μας καθαρό, όπως τόσοι  και τόσοι οπαδοί του κόμματος. Επαναλαμβάνουμε. Έχουμε ΕΝΑ πρόσωπο, καθαρό. Είμαστε δίπλα στο κόμμα. Όχι απέναντί του. Προσπαθούμε και από αυτό το μετερίζι ( αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο) να δυναμώσουμε τη φωνή του. Άλλοι ήταν αυτοί που με ψέματα προσπάθησαν να πλαγιοκοπήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στο κόμμα, ιδιαίτερα στην περίοδο μετά τις εκλογές του  2012 ή κατά τη διάρκεια του 19ου Συνεδρίου.Και τώρα θρασύτατα εγκαλούν όλους εμάς και μας κατηγορούν για τακτικές που οι ίδιοι έχουν διαπρέψει.Δείτε στο τέλος την παραπομπή σε άρθρο του 902.
Παραθέτω  αυτούσιο απόσπασμα από την ανακοίνωση της «Νέας» Σποράς  που αναφέρεται σε μας και σε άλλα Blogs. Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας.

«Όσα Blogs, κατά συνέπεια, αναπαρήγαγαν αυτήν την προβοκάτσια οφείλουν να μας διευκρινίσουν το ρόλο που παίζουν και από ποιον ή ποιους παίρνουν εντολές Και απ’ ότι φαίνεται ο ρόλος τους αυτός είναι πολύ βρώμικος, γιατί δε θα κατασκεύαζαν ούτε θα αναπαρήγαγαν την προβοκάτσια με τη συγκεκριμένη συνέχεια, που συνδέει τη δημιουργία του λογαριασμού με τη «Νέα Σπορά» . Θα είχαν καταλάβει πολύ καλά ότι αυτός που έστησε την προβοκάτσια δεν έχει καμία σχέση με τη «Νέα Σπορά». Έχουν, λοιπόν, “βάλει το χεράκι τους” στη συνέχεια, τουλάχιστον, της προβοκάτσιας και στην αναπαραγωγή της.»

Νομίζουμε πως  δε χρειάζεται σχολιασμό  τίποτα από αυτά. Όλοι όσοι έχετε διαβάσει κατά καιρούς την Ταξική Αντεπίθεση μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Κάνουμε γνωστό όμως ότι…

Η Ταξική Αντεπίθεση δε σκοπεύει  ούτε άμεσα ούτε έμμεσα να  συμβάλλει, να γίνει όχημα, ώστε να βγουν από  τις υπόγειες στοές τους οι κάθε είδους εχθροί ,  πολέμιοι  ή προβοκάτορες ή τυφλοπόντικες και να πολεμήσουν το κόμμα.

Εξαλλου ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να αντιπαρατεθούν στην ανάρτηση μας ( αναφερόμαστε στα δύο κείμενα που ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους) απλά επιβεβαιώνουν τις υποψίες μας. Ή πιο απλά, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Υ.Γ.1
Κάποιοι στο fb θεώρησαν την ανάρτηση "Το κουνούπι και ο ταύρος"  πολιτική απάντηση της Ταξικής Αντεπίθεσης.  Έχω να τους πω αυτό που έγραψε το blog Οικοδόμος. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Με ποιο άραγε σκεπτικό κατέληξαν ότι  αφορά η συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά αυτούς ;


Σας προτείνουμε να διαβάσετε και  το άρθρο του 902.gr για να σχηματίσετε πλήρη  άποψη για τη «Νέα» Σπορά


4 σχόλια:

Αλέξανδρος είπε...

Γράφετε:

Εμφανίστηκε στο facebook το παρακάτω προφίλ του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Φαίνεται να στήθηκε αρχές Απρίλη.
Είναι προφανώς προβοκατόρικο. Πολύ γνωστοί είναι και αυτοί που το έκαναν, αφού η δεύτερη κατά σειρά ανάρτηση που φαίνεται να έχει γίνει από τον συγκεκριμένο λογαριασμό είναι αυτή που βλέπετε στην εικόνα.


Ποιός έχει τη μύγα; Αυτός που υποδεικνύετε εντελώς αυθαίρετα ως κατασκευαστή της προβοκάτσιας απέναντι στο πρόσωπο του ΓΓ ή αυτός που επιλέγει μέσα από μία σειρά αναδημοσιεύσεων του προβοκάτορα, να επιτεθεί σε μία από τις ιστοσελίδες που προβοκάρονται; Γιατί, για παράδειγμα, δεν εφιστήσατε την προσοχή των συντρόφων στην πρώτη αναδημοσίευση, που προηγήθηκε του άρθρου της ΝΣ;
Είσαστε φάουλ και αναρωτηθείτε πώς θα αντιδρούσατε εσείς αν ένα blog συσχέτιζε την Ταξική Αντεπίθεση με αυτή την άθλια προβοκάτσια.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Φίλε Αλέξανδρε,
Ξεχνάς κάτι βασικό. Η Ταξική Αντεπίθεση ότι έχει να πει το λέει και το γράφει στα ίσα παίρνοντας την ευθύνη. Δεν πρ0οβοκάρησε ποτέ κανέναν ούτε υποδήθηκε ρόλο που δεν της αρμόζει.Η ιστορία και η πορεία του καθενός μας στο διαδίκτυο όπως και τα γραφόμενά του ή οι πρακτικές του είναι πολύ εύκολο να αποδειχτούν.

Αλέξανδρος είπε...

Ισχυρίζεστε επομένως ότι με τη φράση "Πολύ γνωστοί είναι και αυτοί που το έκαναν, αφού η δεύτερη κατά σειρά ανάρτηση που φαίνεται να έχει γίνει από τον συγκεκριμένο λογαριασμό είναι αυτή που βλέπετε στην εικόνα" δεν υποδεικνύετε ευθέως την ιστοσελίδα της Νέας Σποράς ως υπεύθυνη για τη δημιουργία αυτής της προβοκατόρικης σελίδας στο facebook;
Ζητάω μία ευθεία και ειλικρινή απάντηση, όπως αρμόζει σε κομμουνιστές.

Φιλικά,

Αλέξανδρος

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Η Ταξική Αντεπίθεση δε σκοπεύει ούτε άμεσα ούτε έμμεσα να συμβάλλει, να γίνει όχημα, ώστε να βγουν από τις υπόγειες στοές τους οι κάθε είδους εχθροί , πολέμιοι ή προβοκάτορες ή τυφλοπόντικες και να πολεμήσουν το κόμμα.
Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα των κομμουνιστών αποδεικνύεται κάθε φορά που χρειάζεται να υπερασπιστούν το κόμμα τους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που μπαίνει ζήτημα ακόμα και της ύπαρξης του , όταν ο αντίπαλος επιτίθεται αξιοποιώντας όλα τα μέσα που έχει. Μόνο που τις στιγμές εκείνες, ο ταξικός εχθρός, βρίσκει πρόθυμους συμμάχους σε κάποιους "άσπονδους φίλους" που θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν την όποια ιδεολογική ρεβάνς .
Όταν δε ο ταξικός εχθρός σπάσει τα μούτρα του, πράγμα που συμβαίνει πάντα, τότε όλοι αυτοί οι "άσπονδοι φίλοι" ξαναφοράνε την προβιά του αρνιού και του συνοδοιπόρου.
Η συζήτηση έκλεισε εδώ. Ο καθένας τραβά το δρόμο του. Ο φίλοι και οι οπαδοί του κόμματος έχουν κρίση και κυρίως μνήμη για το ρόλο του καθενός μας.